ANKARA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ
SÖZLEŞMELİ MÜBAŞİR, HİZMETLİ, ŞOFÖR, KORUMA ve GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI NİHAİ BAŞARI SONUÇLARI

T.C.
ANKARA
BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ
ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI


SÖZLEŞMELİ MÜBAŞİR, HİZMETLİ, ŞOFÖR, KORUMA ve GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI NİHAİ BAŞARI SONUÇLARI


          Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 20.04.2023 tarihli ilanı ile sözleşmeli mübaşir, hizmetli, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi alımına dair Komisyon Başkanlığımıza verilen sınav izni gereğince 19.06.2023 tarihinde yapılan sözlü sınavlar neticesinde oluşan nihai başarı sonuçları ile yerleştirmeye hak kazanan adaylardan istenecek belgeler aşağıda ilan edilmiştir.


        Sonuç sorgulama ekranında isimlerinin karşısında "BAŞARILI-ASIL" ve "BAŞARILI-YEDEK" yazan adayların aşağıda belirtilen evrakları eksiksiz olarak 16.10.2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER:

  1. Son öğrenim durumunu gösteren diplomanın Başkanlığımızca ya da ilgili öğretim kurumunca onaylı örneği veya E-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi, (Diploma fotokopisi sunulacak ise diploma aslının da sunulması gerekmektedir.)
  2. Sürücü Belgesinin Başkanlığımızca ya da ilgili kurumunca onaylı örneği, (Şoför unvanı için)
  3. Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartının Başkanlığımızca ya da ilgili kurumunca onaylı örneği, (Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanı için)
  4. Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanı için aşağıdaki hususları kapsayacak şekilde tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak “KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLUR” ibareli Sağlık Kurulu Raporu,
        a) Psikiyatri: Psikiyatrik bir hastalık veya kişilik bozukluğu (Psikopati); alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olmamak,
        b) Nöroloji: Özel güvenlik hizmetini yerine getirilmesine engel teşkil edebilecek nörolojik rahatsızlığı olmamak,
        c)  Göz: Görme engeli veya gece körlüğü olmamak,
        d) Kulak Burun Boğaz (KBB): Özel güvenlik hizmetini yapmasına engel teşkil edebilecek işitme kaybı olmamak.
  5. Son 3 ay içinde çekilmiş 4 adet biometrik fotoğraf, (Fotoğrafların Devlet Memurları Kılık ve Kıyafet Yönetmeliğine uygun olması gerekmektedir.)
  6. Nüfus kayıt örneği, (E-devlet üzerinden alınabilir.)
  7. Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  8. 2022 KPSS sınav sonuç belgesi,
  9. Erkek adayların askerlik durumlarını gösterir belgenin aslı veya onaylı örneği, (Askerlik hizmetini yapmış olanların terhis belgesi sunması gerekmektedir. Askerlik durumu "tecil" olanların E-devletten aldığı belgeyi sunması yeterlidir.) 
  10. Adli sicil kaydı, (Kadınlar için evlilik ve boşanma durumunda, evlilik ve kızlık soyadlarında, ad ve soyadı değişikliği durumunda eski ve yeni ad ve soyadlarında ayrı ayrı gösterir şekilde adli sicil kaydı alınması gerekmektedir.)
  11. Kazananlar içinde kamu kurumunda görev yapan varsa görev yaptığı kurumu gösterir belge,
  12. Başka kurum veya kuruluşa karşı mecburi hizmetle yükümlü bulunmadığına dair bildirim, (Ek-1)
  13. Sağlık beyanı, (Ek-2)
  14. Eş durum beyanı, (Ek-3)
  15. Mal bildirim formu, (Ek-4) (Önlü arkalı çıkartılarak doldurulması gerekmektedir.)
  16. 2 adet güvenlik soruşturması formu (Ek-5) (Formun “UYARI” bölümünde belirtilen hususlara uygun olarak 2 adet hazırlanması, bilgisayar ile doldurulması, fotoğraf yapıştırılması, ilgili bölümün mavi tükenmez kalem ile imzalanması ve bu form dışında başka form kullanılmaması gerekmektedir.)

      Atanmaya hak kazanan adaylar için istenilen evrakların 16.10.2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına elden bizzat teslim edilmesi ya da bulunulan ilin Adalet Komisyonu Başkanlığı aracı kılınmak suretiyle en geç 16.10.2023 Pazartesi günü mesai bitiminden önce Başkanlığımızda olacak şekilde APS ile gönderilmesi gerekmektedir.


      Sınav sonuçlarının ilanından itibaren kanuni bir mazereti olmaksızın 15 gün içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen, eksik belge ibraz eden ve aranılan şartları taşımadığı anlaşılanların istihdamları yapılmayacaktır. İstihdam edilenlerden aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların ise sözleşmeleri feshedilecek ve yerlerine puan sıralamasına göre yedek adaylardan yerleştirme işlemi yapılacaktır.


        İşbu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca posta yolu ile tebligat yapılmayacaktır.


TÜM ADAYLARA İLANEN DUYURULUR. 29.09.2023


Ek-1 Mecburi Hizmet Beyan Formu
Ek-2 Sağlık Beyanı Formu
Ek-3 Eş Durum Beyanı
Ek-4 Mal Bildirim Formu
Ek-5 Güvenlik Soruşturması Formu

Sınav sonucunu sorgulamak için tıklayınız.